Tratamentul homeopat da sau nu?

Elena tratamente naturiste, Viata de familie , , ,

Tratamentul homeopat da sau nu?

                 Tot mai multe persoane apelează la tratamentele homeopate sau naturiste, dar sunt și foarte multe persoane reticente în privința tratamentului homeopat.

În aceeași situație eram și eu. Până la vârsta de 3 ani fetița mea răcea foarte des, am stat și în spital de vreo cateva ori, iar medicul de familie la fiecare repriză de răceală pe lângă nurofen întotdeauna îmi dădea și antibiotic. Ajunsesem să îi dau cam la fiecare 4 luni antibiotic ceea ce mi se părea exagerat la un copil mic.Fiind la primul copil făceam ce îmi spunea doctorul pentru că el știe mai bine.Nu mi-o luați în nume de rău. Bolile cele mai grave tot ei le vindecă, nu trebuie să îi evităm ci trebuie să avem în continuare încredere în ei. O prietenă mi-a recomandat să merg la un homeopat și să încerc și această variantă. Am ezitat la început auzind tot felul de comentarii despre homeopatie până într-o zi când fetița mi-a răcit din nou și atunci am hotărât să încerc. Am fost la un cabinet și doamna doctor de acolo mi-a dat 6 granule albe și mi-a spus să îi dau timp de 3 zile câte 2 pe zi. Mi-a spus să nu aștept rezultate instant și s-ar putea să aibă și ceva simptome, erupții sau altceva și să nu întru în panică pentru că acesta este efectul tratamentului.Am ascultat-o și după o săptămână fetița mea se simțea tot mai bine. Ce vreau să subliniez este că de atunci sunt 6 ani și eu nu mai am antibiotic în casă pentru ea, iar răcelile sunt foarte rare și foarte ușoare. Trec doar cu nurofen și siropuri naturiste. Mergem la control o dată la 2 luni, dacă este cazul, am cunoscut și persoane care mi-au spus că au venit la 6 luni la control pentru că nu era cazul să vină foarte des, i-am făcut și analize la sânge regulat și de fiecare dată i-au ieșit foarte bine.În schimb trebuie să avem răbdare și încredere.

Să știți că nu am încredere în acei doctori în homeopatie care îți scriu  medicamentul pe o foiță și te trimit la farmacie unde dai sute de lei și nu ești sigur dacă au efect sau nu.Sunt foarte puțini doctori care se pricep la acest lucru pentru că și pentru această meserie le trebuie foarte multe cursuri și doar cine vrea cu adevărat reușește.

Aștept comentariile voastre și mai putem dezvolta subiectul.

Facebook Comments

You May Also Like..

Curățenia de sărbători

Curățenia de sărbători Nu știu dacă voi fi criticată sau apreciată dar eu îmi voi spune părerea în legătură cu […]

Compromisul într-o relație

Compromisul într-o relație Sper că până la final să vă dați seama dacă este potrivit acest titlu articolului meu sau […]

Cât de răi sunt oamenii!

Cât de răi sunt oamenii! Scriu acest articol în urma unei întâmplări care am avut-o cu fetița mea la școală […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *