Vacanța la mare

Elena calatorii, Diverse, Life style , , , , , ,

Vacanța la mare

Abia așteptăm după un an de muncă puțină relaxare. Și unde merg majoritatea oamenilor în concediu? La mare sau la munte. Și cum suntem în plină vară alegem întâi marea. Alegem un hotel sau o pensiune cu condiții cât mai bune atât pentru noi cât și pentru copii noștri. Să aibă întâi curățenie, apă caldă, internet, fără de care nu ne putem lipsi nici măcar în concediu pentru că avem nevoie să postăm imediat ceea ce vedem sau facem, să fie cât mai aproape de plajă. Și nu în ultimul rând sa aiba un loc de joacă pentru copii.Doar că trebuie să fim atenți pentru că nu întotdeauna corespund pozele de pe internet cu ce găsim când ajungem acolo. Eu am fost foarte dezamăgită de hotelurile de 3 stele (cele pe care le știm de pe vremea comunismului), care nu se compară din nici un punct de vedere cu cele construite mai noi unde condițiile sunt de 10 ori mai bune. Și aș putea continua cu nemulțumirile dar poate mai sunt și persoane care nu sunt de acord cu mine așa că mă opresc din comentarii. Mâncarea este destul de bună, dacă te uiți la restaurantele sau autoservirile cele mai frecventate pentru că acolo nu are timp să se strice ce este gătit. Ca distracție sunt tot felul de spectacole, dar cele mai îndrăgite locuri  adorate  de copii, pentru că ei sunt  pe primul loc,  sunt cele două parcuri de distracții din stațiunea Mamaia-Aqua Magic, și cel din Eforie Nord-Aqua Park, care este mai accesibil ca preț.Este foarte potrivit pentru familiile cu copii de toate vârstele, pentru că au tot felul de locuri de joacă, piscine de diferite mărimi, sunt supravegheați tot timpul de cineva și au tot felul de activități atât cei mici cât și părinții acestora. Eu zic că merită într-o zi în care marea este foarte agitată și stai cu grijă că nu poți intra în apă, iar tu simți nevoia de un pic mai multă relaxare.Seara o încheiem cu plimbările pe faleză unde găsim tot felul de tonete cu chilipiruri care nu mai sunt așa impresionante, dar ce să facem, așa e la noi. Cine își permite mai mult merge în Bulgaria sau Grecia, dar eu cred că și la noi sunt locuri destul de drăguțe doar că nu se investește destul de mult in turism.

În fine, toate astea nu mai contează când ajungi pe malul mării, abia aștepți să simți nisipul sub tălpi , chiar dacă prin unele locuri sunt foarte multe scoici, și simți acel miros specific al apei de mare.

Va așteptăm la mare. Încă mai este timp.

Facebook Comments

You May Also Like..

Curățenia de sărbători

Curățenia de sărbători Nu știu dacă voi fi criticată sau apreciată dar eu îmi voi spune părerea în legătură cu […]

Compromisul într-o relație

Compromisul într-o relație Sper că până la final să vă dați seama dacă este potrivit acest titlu articolului meu sau […]

Cât de răi sunt oamenii!

Cât de răi sunt oamenii! Scriu acest articol în urma unei întâmplări care am avut-o cu fetița mea la școală […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *