Homosexualitatea și familia

Elena Diverse, Life style, Viata de familie , , , , , ,

Homosexualitatea și familia

Un subiect foarte controversat în ultima vreme, în urma căruia s-a ajuns chiar la Referendum.Nu vreau să fac politică pentru că urăsc cel mai mult acest lucru, dar nu înțeleg de ce se face atâta zarvă pentru ceva ce există de sute de ani la fel ca prostituția.

Este adevărat că nu aș vrea să fiu în pielea acelui părinte care descoperă după nu știu cât timp că, copilul lui are altă orientare sexuală, dar era mai bine dacă rămâneau în umbră acești oameni și acest subiect. Oricum nu îi deranjează nimeni și nu îi judecă nimeni atât timp cât nu se afișează în public cu acel comportament penibil. Nu este vina noastră că ei au ales acest drum și nici a lor că și-au dat seama târziu ce simt.Iar căsătoria între persoane de același sex nu știu dacă își are rostul pentru că Dumnezeu a unit un bărbat cu o femeie nu două persoane de același fel.Dar știți cum sunt babele și spun „umblă Diavolul pe Pământ și își bagă coada”. Știu că în India sau Venezuela sau alte țări există și concursuri de miss pentru așa ceva, dar ei au lumea lor acolo. La noi nu cred că sunt așa multe persoane cu orientări sexuale diferite încât să se ajungă la referendum. Să știți că este foarte greu să explici unui copil de ce doi bărbați sau două femei se sărută și li se pare ciudat când ei au văzut în familia lor o femeie și un bărbat care se iubesc și mai ales să le spui pentru ce mergem la vot. Sau să vină de la școală și să îți întrebi fetița dacă i-a plăcut vreo colegă de la școală sau băiatul dacă i-a plăcut vreun coleg de la școală, când ei nu știu decât că trebuie să fie prieteni și să se joace.
Parcă văd că mâine poimâine se face un referendum și pentru prostituție pentru că și acesta este un subiect tabu, la noi orice este posibil.
Oricum cu cât dezbatem mai mult subiectul, tot la politică ajungem în final și nu mă interesează.
Dar cum nu știm pe cine și de ce să judecăm, iar pe stradă dacă stai de vorba cu cineva nu știi dacă e gay sau lesbiană, eu zic că avem probleme mai grave și mai serioase în țara asta decât acest subiect.

 

Facebook Comments

You May Also Like..

Curățenia de sărbători

Curățenia de sărbători Nu știu dacă voi fi criticată sau apreciată dar eu îmi voi spune părerea în legătură cu […]

Compromisul într-o relație

Compromisul într-o relație Sper că până la final să vă dați seama dacă este potrivit acest titlu articolului meu sau […]

Cât de răi sunt oamenii!

Cât de răi sunt oamenii! Scriu acest articol în urma unei întâmplări care am avut-o cu fetița mea la școală […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *