Despre sarcină

Elena Diverse, Life style, tratamente naturiste, Uncategorized, Viata de familie , , , ,

Despre sarcină

Probabil vă așteptați să vă  dau niște informații despre evoluția unei sarcini, riscuri și așa mai departe. Nu sunt doctor sau psiholog deci nu pot face acest lucru. Vreau doar să îmi spun părerea personală și să vă dau niște sfaturi. Pe oriunde mergi sau chiar și pe rețelele de socializare vezi tot felul de sfaturi pe care și le dau mămicile sau viitoarele mămici despre sarcină sau evoluția ei sau cum ar trebui să procedeze în anumite situații. Ce nu înțeleg cele care primesc sfaturile este că nu ar trebui să facă întocmai ceea ce aud și trebuie să fie conștiente că fiecare sarcină este diferită așa cum suntem noi că oameni diferiți și că în final tot doctorul este cel care are ultimul cuvânt.Este posibil să meargă unele idei care le pun în practică din ce aud dar nu trebuie să generalizăm. Așa cum este și în creșterea sugarului unde se întâmplă același lucru. Am văzut cazuri în care unele mămici au făcut ce le-a recomandat o prietenă și a spus că în cazul ei a funcționat dar la ele a fost mai rău. Eu cred că ar trebui să ascultăm, să verificăm cele spuse și apoi să încercăm să vedem dacă se potrivește corpului nostru.
La fel se întâmplă și cu analizele făcute în timpul sarcinii. Unele mămici fac multe analize și vine o prietenă și spune: „la ce îți folosesc atâtea analize și ecografii, eu am făcut doar două sau trei pe toată perioada sarcinii și mi-a fost bine? Cred că doctorii vor doar să îți ia banii.”Nu este în toate cazurile la fel, pentru că, dacă doctorului i se pare ceva suspect sau vrea să prevină ceva, îți va da să faci analizele necesare chiar dacă sunt mai scumpe pentru a se asigura că sarcina evoluează bine și totul este în ordine.
                   Eu cred că singurele care nu pot face rău în timpul sarcinii sunt mâncarea sănătoasă gătită în casă,ceaiurile de plante, dar tot recomandate de cineva specializat, iar la cele din comerț trebuie citită eticheta foarte bine pentru că sunt unele ceaiuri care nu sunt recomandate în timpul sarcinii. Deci nu luați în seamă sfatul meu dacă nu vi se potrivește. Sarcina ușoară să aveți!

 

 

 

Facebook Comments

You May Also Like..

Ce școală să aleg?

Ce școală să aleg?             Este întrebarea pe care și-o pun foarte mulți părinți când […]

Curățenia de sărbători

Curățenia de sărbători Nu știu dacă voi fi criticată sau apreciată dar eu îmi voi spune părerea în legătură cu […]

Compromisul într-o relație

Compromisul într-o relație Sper că până la final să vă dați seama dacă este potrivit acest titlu articolului meu sau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *